حملات مجدد آمریکا به یمن؛ جزیره کمران در الحدیده بمباران شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ابراز امیدواری بحرین از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آمریکا دوباره به الحدیده یمن حمله کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ مدعی شد: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران همچنان گزینه روی میز است ترامپ: مسئله ایران را حل می‌کنم عارف دستور برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی را صادر کرد «فؤاد حسین»وزیر امور خارجه عراق به تهران می‌آید اتهامات تازه انگلیس علیه ایران امیر سرتیپ امان‌اللهی: گلایه‌های مردم درباره فروشگاه‌های اتکا پیگیری می‌شود اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد+ویدئو مهاجرانی: بالارفتن قیمت دلار، دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین پزشکان بدون مرز: اسرائیل جنگ پاکسازی نژادی علیه غزه به راه انداخته است اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا معاون وزیر خارجه از سفر گروسی در روز چهارشنبه به ایران خبر داد سخنگوی وزارت خارجه روسیه جزئیات سفر عراقچی به مسکو را تشریح کرد جزئیات جدید از شرایط غیرانسانی اردوگاه‌های ایتالیایی پناهندگان در آلبانی روزنامه پاکستانی: نگاه همه کشورهای جهان به مذاکره ایران و آمریکا است لیبی تعطیلی مدارس سازمان ملل در قدس را محکوم کرد گروسی این هفته به تهران می‌آید وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: چینی‌ها می‌خواهند کانال پاناما را تصرف کنند صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است محسنی اژه‌ای: طرفدار شدید دادگاه‌های علنی هستم اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد
سرخط خبرها

سردار سلامی: پیشرفته ترین سلاح‌ها را در اختیار داریم| نایب امام زمان همچون یک نگین زیبای انگشتری در حلقه مهر مردم ما است

  • کد خبر: ۱۶۴۸۴۵
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۸
سردار سلامی: پیشرفته ترین سلاح‌ها را در اختیار داریم| نایب امام زمان همچون یک نگین زیبای انگشتری در حلقه مهر مردم ما است
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: زمانی حتی یک گلوله کلاشینکف هم نمی‌ساختیم و سلاح‌ها همه وارداتی بود و باید با ابزار‌های دیگران می‌جنگیدیم، اما نمی‌شود عاریتی جنگید و امروز پیشرفته‌ترین سلاح‌ها را در اختیار داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین سلامی، شامگاه گذشته در یادواره شهدای شهرستان گلپایگان و یادمان ۲۸ شهید روستای وانشان، اظهار کرد: شهدا کشور ما را از خطر اشغال نجات دادند. کافیست یک نگاهی به سوریه و شهر‌های آن بیندازیم، شهر ارواح است، صدایی از بازی بچه‌ها نیست و همه آواره هستند. دشمنان ما بسیار بی‌رحم هستند، حرمت ناموس را نمی‌شناسند، مال و جان برایشان هیچ ارزشی ندارد. رزمندگان ما در میدان با ابتدایی‌ترین سلاح‌ها جنگیدند. قدرت ما با قدرت عراق آن روز قابل مقایسه نبود، آمریکا، شوروی، اروپا، عربستان، کویت، اتریش و برزیل پشتیبان عراق بودند و از همه کشور‌های جهان روی ما سلاح می‌ریختند. شوروی تانک‌های پیشرفته‌ای را در اختیار عراق گذاشته بود. همه دنیا بسیج شده بود که ایران را بشکنند و اجازه ندهند نظام ولایی در این سرزمین پا بگیرد؛ هر زمان اسلام طلوع کرده کفار با تمام وجود با مسلمانان جنگیدند.

وی با بیان اینکه کفار و مشرکان نمی‌توانند خورشید اسلام را ببینند و می‌خواهند نور خدا را خاموش کنند ادامه داد: چند ماه است که ما با تمام دشمنان کوچک و بزرگِ داخلی و خارجی درگیر هستیم، مثل بمباران اتمی عملیات روانی و رسانه‌ای سرسختی می‌کنند تا قلب‌های مطمئن مردم ما را متزلزل و سست و مردم را نسبت به نظام بی اعتماد کنند. می‌خواهند بین مردم و نظام فاصله بیندازند، چون نمی‌توانند خورشید اسلام که منادی عدالت است را ببینند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز دیگر عاشورا تکرار نمی‌شود، محراب مسجد کوفه دیگر از خون هیچ امامی رنگین نمی‌شود. نایب امام زمان همچون یک نگین زیبای انگشتری در حلقه مهر مردم ما است. با همه این فشار‌ها کشور ما پیش رفته است، دشمنان می‌خواستند ما را فلج کنند و ما را در محاصره اقتصادی و تحریم‌ها قرار دادند تا این کشور تسلیم شود؛ تحریم برای تسلیم است.

سردار سلامی افزود: دشمن تمام لشکر و ذخایر خود را به صحنه آورد، بر ملت تحریم اقتصادی و هجوم روانی کرد و همه جهان سیاست را بسیج کرد تا ایران را در جامعه بین‌الملل تنها بگذارد، او را منزوی و اتصال او را با همه جهان قطع کند و جوانانی را که متاسفانه فریب خورده بودند هر چند اندک به صحنه آورد، ولی در مقابل جوانانی با شکوه و ایمان از نظام دفاع کردند و دشمن را ناکام گذاشتند.

وی خاطر نشان کرد: شکستی که دشمن در اغتشاشات اخیر خورد بزرگترین شکست تاریخی بود، چون همه به صحنه آمده بودند از آمریکا، فرانسه، آلمان، هلند و بلژیک تا رژیم آل سعود و همه جریانات و گروه‌های ضد انقلابی که به دشمن پناه برده بودند و می‌خواستند که با شمشیر دشمن به نبرد ملت ایران بیایند، همه باهم خاموش شدند و خدا نور خود را تکمیل کرد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:آنچه که دشمنان برای ما می‌خواستند برای خودشان اتفاق افتاد. امروز اسرائیلی‌ها را می‌بینید که ناتوان هستند. هر روز در آن کشور ده‌ها عملیات مسلحانه اتفاق می‌افتد. اسرائیل دور مرز‌های سرزمین‌های غصب شده دیوار‌های بتنی به ارتفاع ۶ متر با انواع سیم خاردار‌ها کشیده و با دوربین‌ها و ابزار‌های اطلاعاتی همه چیز را کنترل می‌کند، اما فلسطینی‌ها درون همان سرزمین محاصره شده مسلح شدند؛ از کرانه باختری آتش می‌بارد و صهیونیست‌ها هیچ کاری نمی‌توانند انجام دهند.

سلامی تصریح کرد: آن‌ها فرمانده بزرگ ما را شهید کردند و انتقام باقیست، سیلی اول را خوردند و سیلی دوم همین اخراجی است که به مرور در حال رخ دادن است و سیلی نهایی مانده، آن‌ها دیگر در منطقه جایگاهی ندارند. اروپایی‌ها مثل فرانسه در مدیریت جمع آوری زباله‌ها در پایتخت خود ناتوان هستند و این گرفتاری به خود آن‌ها برگشت و آن‌ها جرات نکردند آنگونه که می‌خواهند تحریم را اعمال کنند. امن‌ترین خطوط کشتیرانی، خطوطی است که پرچم جمهوری اسلامی ایران بر روی آن در اهتزاز است، کسی نمی‌تواند مانع از حرکت تجارت دریایی ما شود. اگر اقدامی انجام دهند یقه آن‌ها را در هر نقطه‌ای خواهیم گرفت.

وی یادآور شد: این سرزمین سرزمین اسلام است، قلب‌ها همه محل جاذبه مهر و محبت حسینی است، مردمان بیرق دار هستند و امام خود را تنها نمی‌گذارند هرچند مشکلات وجود دارد، اما مشکلات حل می‌شود، زمان عبور می‌کند، تاریخ ساخته می‌شود، کشور پیشرفت می‌کند، ما امروز تمام ابزار‌های دفاعی مان را در سطح قدرت‌های پیشرفته خودمان می‌سازیم و به هیچکس نیاز نداریم در حالی که زمانی حتی یک گلوله کلاشینکف هم نمی‌ساختیم و سلاح‌ها همه وارداتی بود ما باید با ابزار‌های دیگران می‌جنگیدیم، اما نمی‌شود عاریتی جنگید و امروز پیشرفته‌ترین سلاح‌ها را در اختیار داریم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما بسیار قدرتمندتر شده ایم با اینکه قدرت اصلی ما در دل‌ها و عبادت ماست. هرچه دشمن بیشتر تحریم کرد مردم بیشتر مصمم شدند تا در اقتصاد و صنعت خودکفا شوند امروز ما همه نیاز‌های اساسی خود را از لوازم خانگی تا خودرو تا و مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی و... را در ایران می‌سازیم و دیگر آن نشان‌های معتبر خارجی در کشور خریدار چندانی ندارد، زیرا ساخت محصولات ایرانی اوج گرفته است. این‌ها همه به برکت اسلام است.

سردار سلامی خاطرنشان کرد: امروز بهترین روز ما بود حتی ذره‌ای احساس غربت نکردم، احساس کردم کنار خانواده خود هستم. مهر و محبت زیادی از مردم روستای وانشان دیده‌ام، ده‌ها سال در این روستا زندگی کرده‌ام.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->